Fotograf Lillian Nordbø - marie+david-5-2.jpg
 

Marie + David

Vi har ikke ord som kan beskrive hvor fornøyd vi er med bildene! Lillian har et nærvær og en personlighet som er sjelden! Dette speiles i bildene, for vi slappet så av, og koste oss max! Anbefales på det varmeste!

 
Fotograf Lillian Nordbø - elisabeth+amund-602.jpg

ELISABETH + AMUND

Vår kjære Lillian! Herlighet så fantastisk dyktig du er!! Jeg er så rørt. Tror jeg har ropt ut "wow" utallige ganger nå. Jeg brukte lang tid på å finne fotograf til bryllupet vårt, og jeg kunne ikke funnet noen bedre enn deg. Seriøst - du har tatt 700 perfekte bilder som beskriver og oppsummerer en perfekt dag. Tusen takk for at du ville være vår bryllupsfotograf, og tusen takk for ditt talent!! <3 Du og dine bilder gjorde hele bryllupet komplett. DU ER BEST! Gode klemmer fra Elisabeth og Amund.

 
Fotograf Lillian Nordbø - -5-2.jpg

INGVILD + ODDVAR

Kjære Lillian! Vi kunne ikke vært mer fornøyd med bildene du tok på vår store dag. Du har fanget stemningen og øyeblikkene gjennom hele dagen, fra frisørbesøk til vielse, middag og fest, på en vakker, romantisk og humørfylt måte. Ditt øye for detaljer skinner gjennom. Du har et fresht uttrykk, og vi elsker det fine lyset som ligger i bildene. Du er også dyktig til å tilpasse utsnitt til situasjon og motiv. Du er svært diskrét og profesjonell på jobb - og for et godt humør du har! Vi er strålende fornøyd med jobben du har gjort, Lillian. Tusen takk skal du ha!

 
lilliannordbo-portefølje-14.jpg

Hege + Eirik

Tusen tusen takk for at akkurat du Lillian ville være fotograf på vår dag! Vi kunne ikke blitt mer fornøyde. Det er så kjekt å ha så mange øyeblikksbilder fra dagen å se tilbake på! Jeg var veldig nysgjerrig på hva du egentlig hadde fått med deg - jeg så deg jo nesten ikke hele bryllupsdagen! Så at du har fått så mange bra bilder er helt utrolig! Du har jammen gjort en god jobb på å snike deg rundt:-) Det er så kjekt å sitte å mimre tilbake til dagen mens jeg ser på bildene, og da må bildene være bra. Så kjempe glad for at vi valgte deg! Du gjennomførte det 110%!

 

 

MARIA + OLAV

Vi er dypt takknemlige for bildene du tok av oss! Du samler både høstfargene, sollyset, stemningen og følelsene våre i bildene. Det ble akkurat slik vi ønsket at det skulle bli. Vi er så fornøyde med hvordan du har fotografert vår beste og viktigste dag. Takk for nydelig arbeid - og for at du er slik du er.
Måten du arbeider med lys, personlig uttrykk, farger og stemning er helt unik. Du er ikke bare en fotograf, du er en kunstner.

 
lilliannordbo-portefølje-7.jpg

ÅSHILD + MATHIAS

Tusen takk for bildene!! Vi er kjempefornøyd! :D Du har jammen gjort litt av en jobb, både med fotografering og redigering! Det var kjekt å se bildene og få gjenoppleve dagen og alle de øyeblikkene du har fanget opp. Takk!! Vi ble veldig glade av å se på bildene! :) Også var det jo en veldig fin minnepenn da;) Du har sans for detaljer! Ønsker deg alt godt videre! Hjertelig hilsen Åshild&Mathias

 
IMG_1477.jpg

 

Elisabeth + sveinung

Det å ha Lillian som fotograf gjorde dagen helt perfekt - det ble faktisk kjempegøy å ta bilder også! Hun fikk oss til å slappe av og kose oss! Det å vite at Lillian gikk rundt å fanget uforglemmelige øyeblikk hele dagen var herlig! Hun samler mange stemningsfulle øyeblikk som er gull verdt i ettertid! Og resultatet av bilder kunne ikke vært bedre! Når jeg ser gjennom bildene er det akkurat som jeg opplever dagen på ny:) Vi er super fornøyd! Nydelige bilder og nydelig fotograf som glir inn i mengden og fanger minneverdige øyeblikk:) Tusen takk Lillian for en strålende jobb!! Du er best:)