Foto: Rune Havn

Foto: Rune Havn

 
 

Hei der! Så kjekt at du stakk innom! :) Det er jeg som er Lillian! Jeg er bryllupsfotograf - 28 år, og bor i Stavanger.
Utenom å fotografere, er jeg mamma til tre travle, flotte karer på 7, 6 og 5 år. Ja, du så riktig! 3 barn på 3 år. Det er mulig, men det er travelt ;) 

Bortsett fra det er jeg av de privilegerte som kan leve av drømmen og hobbyen min. I fem år har jeg reist rundt i vårt vakre land, og foreviget mennesker og kjærligheten med mine kamera. Jeg startet av ren kjærlighet til faget, uten noe som helst kunnskap. Idag kan jeg med stolthet si at jeg har kommet så mye lenger enn jeg noen gang hadde drømt om, og jeg har bevart lidenskapen. Det er nesten surrealistisk at jeg etter så kort tid blant annet har blitt medlem av Blikkfangerne - et nettverk bestående av noen av Norges beste bryllupsfotografer. Jeg har allerede godt over 100 brylluper på nakken, og jeg blir virkelig ikke lei. Tvert om blir jeg bare mer og mer inspirert. Livet, mennesker, relasjoner, øyeblikk, kjærlighet.. Dette fascinerer meg, og jeg håper og tror at det preger bildene mine. Jeg ønsker å skape bilder med en slik dybde at de vekker følelser hos mennesker. At dere ikke bare ser, men enda mer føler bildet. Jeg vil skape noe vakkert, ekte og kreativt med bildene mine. Og enda viktigere; fortelle og forevige uerstattelige historier for generasjoner frem i tid.

Foto: Katrine Loftesnes

Foto: Katrine Loftesnes

 
 
 
 

PERSONVERN


Jeg har rekonstruert personvernet for å være i tråd med EUs nye regler (jf GDPR) som trer i kraft i juli 2018.  Det medfører at man må være tydeligere på måten man samler, bruker, prosesserer, og deler personlig informasjon om kundene. Det vil også tydeliggjøre hvilke rettigheter og valg du nå har over din personlige informasjon.

Fotograf Lillian Nordbø er den som i hovedsak sitter på informasjon om dere som innhentes ved å kontakte meg per e-post. Fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post og hjemmeadresse oppbevares også i systemer jeg bruker for å holde kontroll på kunder, kontrakter og bilder. Til dette benyttes Shootproof og til fakturering brukes Conta Faktura. E-post og hjemmeadresse brukes aldri utover den hensikt å komme i kontakt med dere vedrørende vårt samarbeid. Salg eller deling av deres kontaktinformasjon vil ikke skje. Fornavn blir i noen tilfeller nevnt ved blogginnlegg og i sosiale medier om dere som kunder har godkjent det.

Ved å være innom nettsiden min samles det automatisk noe informasjon om dere ved at Squarespace bruker cookies. Dette er anonymisert statistikk som for eksempel omhandler hvor mange som har vært innom nettsiden min, og hvor i verden disse befinner seg. Jeg kan også se hvor mange besøkende jeg har hatt per dag, og hva som linket dem til nettsiden min (feks facebook, google eller annet) Jeg kan se hvilke sider/innlegg som er mest besøkt på nettsiden min, og om de fleste bruker telefon, maskin eller annet. Ikke noe verre enn det:) Alt dette hjelper meg å kunne nå mine kunder bedre, og yte bedre for dere.

Dersom dere har spørsmål eller uro rundt dette emnet - kontakt meg på post@lilliannordbo.no :)