1 Comment

Fjellbryllup i Jotunheimen, Eva&Erik

Jeg elsker at noen våger å tenke utenom det typisk tradisjonelle bryllupet på brudens hjemplass. Eva Cecilie og Erik er begge fra kjernen av Oslo, men de elsker fjellet, og har særlig fått en kjærlighet for Jotunheimen. Når jeg reiste gjennom deler av Jotunheimen i sommer skjønte jeg definitivt fascinasjonen deres. Og at de valgte å legge bryllupsdagen til september og høstfargene, satte bare den perfekte backdroppen til hele bryllupet. Bli med å la deg inspirere av disse flotte menneskene. De bare lagde sin drømmehelg med sine drømmemennesker på et av deres favorittsteder, Eidsbugarden. Stemningen var helt nydelig hele helgen, og nasjonalromantiske Lillian fikk seg en høydare. FY SØREN så flott land vi har. Jeg blir stadig bergtatt. Og jeg er så takknemlig for at jeg får reise rundt slik å se landet vårt sammen med så mange flott mennesker. 2019 byr også på en del eventyr, og jeg kan ikke vente! Men først - scroll deg nedover her :)

1 Comment

Comment

Parfotografering i solnedgang, Nathalie & Atle

Disse to skal gifte seg i sommer, og vi hadde avtalt å møtes til en kaffe og gå ut å ta noen bilder etterpå. Været vi fikk kunne ikke vært bedre. Slikt får fram nerde-Lillian ass. Men hallo, se selv da. Hvem blir ikke lykkelig av en slik fin solnedgang kombinert med et så pent par? Det er fredagen sin det..:)

Comment

Comment

Møyfrid og Robin

Her er et bryllup litt utenom det vanlige. Mine tre sønner er her, og mange av mine nærmeste slektninger. Til og med jeg er avbildet på noen få:) Det er nemlig min lillesøster Møyfrid som gifter seg med sin Robin en småkald oktoberdag. Ta gjerne en titt! Og bare i tilfelle du lurte; de små kjekkasene er enten mine sønner eller tantegull;)

Comment