Av og til innser jeg hvor privilegert jeg er - jeg får oppleve så mange eventyr iløp av et år, og 2017 var kanskje ny rekord slik. Man blir også selvsagt sliten av å reise så mye, bli kjent med nye mennesker og være på hugget hele tiden. Men samtidig gir det meg utrolig mye - både energi, erfaringer og lærdom. Jeg vil heller være litt sliten, og sitte igjen med følelsen av å ha levd og utforsket, enn det motsatte. 

Til poenget; en av turene mine i sommer var sammen med Hanne og Thomas, og gikk til Rundefjell/Fuglefjell i Herøy Kommune på Sunnmøre. De giftet seg i Bergen i April i fjor, og jeg fikk gleden av å være deres fotograf. Når en Sunnmørs-patriot og en Bergens-patriot gifter seg, må det inngås litt kompromiss, og det var veldig greit for meg, hehe :)
Øya er kjent for dets frodige fugleliv, og Fuglefjellet er hjem for over 500 000 fugler. For min del ble jeg like fascinert over klippene og det dramatiske landskapet - storslagent.
Iallfall; Når kvelden kom fant de fram brudestasen igjen, og Thomas kjørte oss rundt på hjemlige trakter på Herøy. 

Takk for en kjempefin opplevelse og gode dager! (Btw; bonus med hele turen var at jeg fikk en kompis og historielærer i Thomas sin far! Won´t forget! :)

Comment